Een dak bij een aanbouw of verbouwing, of een dakrenovatie

Bij een aanbouw of verbouwing hoort ook een extra stuk dak. William Jongsma Timmerwerken levert al het dakwerk en de dakbedekking die daarbij nodig is. Wij leggen ook dakpannen. Renoveert u uw woning? Dan denken wij graag met u mee over extra isolatie. Een goed geïsoleerd dak maakt een wereld van verschil voor uw energierekening.

Advies over dakwerk

Dakwerk is een wereld op zich. De keuze van het juiste dak hangt met allerlei dingen samen. Het materiaal dat je kiest is belangrijk, want het bepaalt hoe goed je ruimte geïsoleerd wordt. Misschien is het raadzaam om een nieuwe laag op het dak te plaatsen. Of wie weet wilt u een aanbouw doen, en denkt u aan een mooie dakkapel? 

Hoe het ook zij, Willian Jongsma Timmerwerken geeft u graag advies over hoe u nieuw dakwerk het beste aan kunt pakken.

Bel ons voor advies

Dakkapel

Een dakkapel schept veel extra ruimte in een kamer. Daardoor verandert een opberghok in een mooie gastenkamer, een werkruimte of een mooie slaapkamer voor een opgroeiend gezinslid.

Met een goede voorbereiding plaatsen wij binnen 30 minuten een voorgebouwde dakkapel op uw huis. Dat klinkt verrassend snel, maar met een kraan is dat goed te doen.

Heeft u vragen over het maken van een dakkapel?

Bel ons direct

Isolatie van een bestaand dak

Heeft u het gevoel dat uw energierekening te hoog is? Veel huizen verliezen energie via het dak. Willian Jongsma Timmerwerken helpt u graag te bekijken waar het beter kan. Als het nodig is, isoleren wij uw dak beter, waardoor u op de lange termijn geld bespaart. En het is beter voor het milieu.

Soorten dakmaterialen van Willian Jongsma Timmerwerken

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit dakmaterialen voor alle daken. De typen daken die wij plaatsen zijn:

  • bitumineuze daken
  • kunststofdaken
  • EPDM dakbedekking
  • pannendaken