Uw aanbouw en verbouwing door Willian Jongsma

Wij bieden onderhoud aan bestaande woningen, bedrijfspanden en winkels. Voor ons is nauw overleg met de klant heel belangrijk. Wij zijn daarom altijd telefonisch bereikbaar. U krijgt bij ons gedegen advies over de beste materialen en de keuzes waar u tijdens de verbouwing voor komt te staan. Wij spreken uit ervaring! Gaat u met ons in zee, dan weet u van te voren wat het gaat kosten. Geen verrassingen. Wij ontzorgen u volledig en leveren als afgesproken. Referenties kunnen altijd worden geleverd.

Gedeeltelijke of gehele service

Wij bieden onder andere een gedeeltelijke service, waarbij we een deel van de aan- en verbouwwerkzaamheden op ons nemen. Maar besteedt u liever de gehele verbouwing aan 1 partij uit? Geen probleem, wij werken samen met toegewijde leveranciers zoals elektriciens, tekenaars en tegelzetters. Samen zorgen wij voor een mooie nieuwe aanbouw, of een vakkundige verbouwing van uw ruimte. Wij nemen al uw werk over, en leveren als afgesproken.

Willian Jongsma Timmerwerken werkt samen

Door met vakmensen uit de buurt samen te werken, zijn wij altijd in staat om een totaalpakket af te leveren bij een aanbouw of een verbouwing. Naast onze eigen werkzaamheden verzorgen wij op deze manier:

  • stucwerk (ook plafond)
  • badkamers
  • tegelwerken
  • elektra
  • installatiewerk

U heeft 1 contactpersoon, en weet vooraf precies wat de prijs van de verbouwing of de aanbouw zal zijn.

Wilt u meer informatie?

Bel Willian Jongsma Timmerwerken